fbpx
T3

Toimivuutta - tyylikkyyttä - tehokkuutta
Yrityksesi tiloihin

Tila käytön mukaan

Mitä toimintaa tiloissasi toteutetaankaan on sen sujuvuus meidän palveluidemme keskiössä. Mietimme yhdessä tilan ja kalusteiden toiminnallisuuden vastaamaan tarpeitasi. Tarvittaessa saat meiltä myös ammattilaisen toteuttaman sisustussuunnitelman projektisi tueksi. Käymme yhdessä läpi tarkasti kalusteiden käyttötarkoituksen, materiaalitoiveet, mitat ja aikataulun, jonka jälkeen luomme haluamasi kokonaisuuden tiloihisi.

Suunnittelu

Tarvittaessa ammattilaisemme suunnittelee tilaasi toimivan ja brändiäsi tukevan kokonaisuuden. Suunnittelupalvelu sisältää tarvekartoituksen toiminnallisuudesta ja tunnelmasta, sekä avointa vuoropuhelua suunnitelman edistymisestä. 

Valmistus

Kalusteemme valmistetaan taidolla ja huolella valituista materiaaleista monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Puuseppämme valmistavat kalusteet tarkasti suunnittelijan ja asiakkaan näkemyksen mukaan Etelä-Suomessa. Valmistamme myös verhoiltuja kalusteita ja rakenteita, joissa otamme huomioon julkitilakalusteiden vaatimukset.

Asennus

Tarjouksemme sisältää asennuksen lisäksi rahdin kohteeseen. Luotetut yhteistyökumppanimme kuljettavat ja asentavat kalusteet ohjeidemme mukaan asiakkaan kanssa yhdessä sovitussa aikataulussa.

Back to top