fbpx
TARINAMME

Katalan takana

nimi

Katala Oy

Yritys sai nimensä yhden perustajajäsenen päähänpistosta, ja aluksi se oli vain työnimi, mutta vakiintui käyttöön ja lopulta tuntui niin kotoisalta, ettei sitä enää haluttu vaihtaa muuksi.

Tarinamme

Toiminnassamme yhdistyy suomalaisuus, käytännöllisyys, laatu ja ekologisuus

Katala sai alkunsa vuonna 2019 kolmen eri alojen ammattilaisen toimesta. Ihmisten aikaisemmat kokemustaustat täydensivät toisiaan ja oikeat palaset loksahtivat kohdalleen. Kestävä huonekalutuotanto oli ollut pitkään unelma ja unelmasta tuli totta, kun ilmestyi mahdollisuus hyödyntää ylijäämäpuuta kalusteiden valmistuksessa.

Kotimaista ja kestävää

asiakkaamme

Koteihin ja yrityksille

Nyt haluamme palvella sekä yksityisasiakkaita tarjoamalla koteihin korkealuokkaista huonekalumallistoamme, että yritysasiakkaita tuottamalla myymäläkalusteiden lisäksi myös mittatilausratkaisuja. Mittatilausratkaisut voivat olla erilaisia puuelementtejä, erikoispaneelipintoja tai puuhuonekaluja.

ekologisuus

Ekologisuus on toimintamme ytimessä

Tuotteemme valmistetaankin pitkälti ylijäämäpuusta. Tuotteet tehdään pääosin tilauksesta, joten niitä varastoidaan mahdollisimman vähän ja lyhyen aikaa. Kiinnitämme huomiota myös tuotteiden kuljetuksen aiheuttamiin ympäristövaikutuksiin kuljettamalla osan tuotteista kompaktisti osina ja hoitamalla kuljetukset mahdollisimman tehokkaasti Katalalta sinulle ilman ylimääräisiä mutkia.

Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Huonekalujen suunnittelussa on tärkeää, että ne ovat käytännöllisiä ja kestävät käytössä. Katalan huonekalut ja sisustustuotteet valmistetaan Etelä-Suomessa käsityönä. Ostamalla Katalan huonekalun tuet suomalaista työtä. 

Back to top